fbpx Skip to main content
Våra Tjänster

Ta din redovisning

till nästa nivå

Precis som det mesta utvecklas även bokföringen och dess teknik. Idag behöver vi inte hantera fysiska papper utan det räcker med digitala kopior. Via Fortnox fotar ni lätt era kvitton och fakturor direkt i appen vilket räcker för att vi ska kunna ta hand om er redovisning.

Användarvänlig Bokföring

1

Gör ett köp

Se till så att du får ett kvitto/en faktura.
2

Ta en bild

Tryck på +. Välj registrera underlag. Ta en bild och se till att bilden är tydlig och att hela kvittot/fakturan är med.
3

Spara

Registrera bilden som kvitto, leverantörsfaktura eller bokföringsunderlag. Det är allt vi behöver för att hantera din redovisning!
Fota och skicka in

Använd din telefons kamera för att skicka in kvitton och fakturor.

När- och frånvarosrapportering

Rapportera semester, sjukfrånvaro och övertid via appen.

Attestera fakturor

Attestera dina leverantörsfakturor snabbt och smidigt direkt i appen.

Öppet API

Fortnox har ett öppet API och över 400 färdiga integrationer vilket gör det smidigt att koppla ihop med dina övriga system.

Vi hjälper till med alla
delar av er redovisning

Är du trött på att spendera otaliga timmar i månaden på pappersarbete? Eller börjar det bli ont om plats i arkiveringsskåpet? Smartio är det smidiga alternativet där du enkelt förvandlar bokföringstimmarna till ett fåtal minuter i månaden istället. Genom att arbeta helt digitalt slipper du både den tid det tar att organisera dina papper samt att ta dig till fysiska möten.

Vi erbjuder en helhetslösning där du tryggt kan lämna över din redovisning i våra händer. Vi arbetar i Fortnox och även fast du överlämnar redovisning till oss så får du även själv god insikt i systemet. Du får även en personlig kontakt hos oss som sköter dina ärenden och som finns tillgänglig vid eventuella frågor eller funderingar.

Löpande Bokföring

Vi sköter din bokföring av samtliga affärshändelser i kronologisk ordning.

Skatter och Deklarationer

Vi sköter hela din deklarationen, dvs själva inkomstdeklarationen inklusive bilagor och övriga upplysningar.

Lönehantering

Vi ser till att er anställda får korrekt lön varje månad och kan även hjälpa till med att hantera semesterersättningar, traktamenten, ledigheter och arbetsgivardeklarationer.

Bokslut och Årsredovisning

Vi sammanställer alla era transaktioner som gjorts under räkenskapsåret.

Jag sökte efter en digital redovisningsbyrå då jag ville effektivisera vår redovisningsprocess. Valet landade på Smartio som har klarat av uppdraget med bravur. Jag uppskattar att allt sker smidigt och digitalt. Jag vill även ge ett stort plus för den personliga servicen som erbjuds.

Peter StrandermanFastighetskonsult Stranderman AB

Jag sökte aktivt efter en redovisningsbyrå som arbetar fullt digitalt och kravet var också att de ska kunna sköta allt på distans. Jag valde Smartio och de har fullt ut klarat av att leva upp till mina högt ställda krav!

Nino BarakaCoach & Care Support Stockholm AB

Smartio är väldigt lätta och trevliga att arbeta med. Med Smartios hjälp har min bokföring blivit enklare och smidigare och jag upplever att jag har betydligt bättre kontroll än tidigare.

Johan KindströmAkono AB

Smartio är snabba, trevliga och effektiva. Jag uppskattar att allt sker digitalt.

Malin JohanssonXL outdoor AB

Har haft Smartio som redovisningspartner i ca 1.5år. All fortlöpande redovisning inkl. allt med skatteverket fungerar superbra när vi etablerat hur underlag skall redovisas. Fick även hjälp med förra årets årsbokslut och årsredovisning. Allt fungerar smidigt i samarbetet.

Pär AnderssonATLbyPar AB

Intresserad av att
höra mer?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig