fbpx Skip to main content
Outsourca löneadministration

Vi hjälper er

med löneadministration

Löneadministration är en viktig del av det dagliga arbetet för många företag. Det kan dock vara en tidskrävande och komplex process som kräver expertis och erfarenhet. Outsourcad löneadministration kan vara en lösning för företag som vill frigöra tid och resurser för att fokusera på kärnverksamheten.

Låt våra specialister ta

hand om er löneadministration!

När du outsourcar din löneadministration till oss, tar vi hand om allt som har med dina anställdas löner att göra. Våra lönespecialister är experter på att följa lagar och kollektivavtal, och de hjälper dig att säkerställa att dina anställda får rätt löner. Vi ansvarar också för all myndighetsrapportering, så att du kan känna dig trygg med att allt är korrekt.

Vi är måna om er säkerhet därför lagrar vi alla uppgifter på ett säkert sätt som uppfyller de senaste dataskyddskraven. Vi kan anpassa vår lönehantering efter dina behov, så att du alltid får den hjälp du behöver. På Smartio rekommenderar vi våra kunder att använda sig av Fortnox. Det innebär dock inte att vi är låsta till endast Fortnox. Föredrar ni behålla ert nuvarande system så kan vi även hjälp er om ni använder er av Hogia Lön, Flex Lön eller Crona Lön.

Löneadministration i Fortnox

Fortnox Kvitto & Resa

Möjliggör en smidig och effektiv hantering av företagets alla kvitton, både privata utlägg och företagsköp, direkt i Fortnox App. Genom automatiserad registrering och digital lagring av underlaget sparar den tid och undviker dubbelarbete för alla inblandade.

När- och frånvarorapportering

Rapportera semester, sjukfrånvaro och övertid via appen. Om de anställda har ett schema behöver bara avvikelser registreras.

Digitala lönebesked

När alla lönespecifikationer publiceras helt digitalt i Fortnox App eller på webben blir det enkelt och tillgängligt för de anställda. Du minskar dessutom frågor om till exempel semesterdagar.

Samlat på ett ställe

Lönebeskeden genereras automatiskt och samlas på ett ställe. De anställda kommer säkert åt dessa via inloggning med BankID.

Vad finns det för fördelar med outsourcad löneadministration?

Effektivitet

Vi kan hantera löneprocessen mer effektivt än en intern löneavdelning. Vi har specialiserad personal och system som kan hantera stora volymer av data snabbt och korrekt.

Säkerhet

Som specialister på området har vi ofta mer erfarenhet och kunskap än en intern löneavdelning. Detta minskar risken för fel, vilket kan spara våra kunder pengar på skatter och avgifter.

Ökad compliance

Vi hjälper er och ser till så er löneadministration efterföljer alla relevanta lagar och regler. Detta kan spara er både tid och pengar.

Fokus på kärnverksamheten

Genom att outsourca löneadministrationen frigör ni resurser till att fokusera på er kärnverksamhet. Detta kan leda till ökad produktivitet och innovation.

Jag sökte efter en digital redovisningsbyrå då jag ville effektivisera vår redovisningsprocess. Valet landade på Smartio som har klarat av uppdraget med bravur. Jag uppskattar att allt sker smidigt och digitalt. Jag vill även ge ett stort plus för den personliga servicen som erbjuds.

Peter StrandermanFastighetskonsult Stranderman AB

Jag sökte aktivt efter en redovisningsbyrå som arbetar fullt digitalt och kravet var också att de ska kunna sköta allt på distans. Jag valde Smartio och de har fullt ut klarat av att leva upp till mina högt ställda krav!

Nino BarakaCoach & Care Support Stockholm AB

Smartio är väldigt lätta och trevliga att arbeta med. Med Smartios hjälp har min bokföring blivit enklare och smidigare och jag upplever att jag har betydligt bättre kontroll än tidigare.

Johan KindströmAkono AB

Smartio är snabba, trevliga och effektiva. Jag uppskattar att allt sker digitalt.

Malin JohanssonXL outdoor AB

Behöver ni hjälp med löneadministration?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!